Een scheef zittende en/of kapotte stoel in uw bedrijfswagen zit niet lekker, maar het is ook nog eens heel slecht voor uw lichaam. 

(meer…)

Is uw autogordel beschadigd en wordt deze afgekeurd voor APK? Of wilt u uw autogordel in een andere kleur?

(meer…)

 

De productie van de Chevrolet Corvette C1 werd in 1953 gestart. In het eerste jaar van de productie werden er slechts 300 stuks gefabriceerd. Allemaal wit met een rood interieur en cabriokap zwarte

(meer…)

De DKW F7 werd in 1938 op de markt gebracht door de Auto Union groep als opvolger van de DKW F5.

(meer…)

In de geschiedenis van de 356 heeft Porsche een aantal verschillende carrosseriebedrijven gekend die haar koetswerken maakten. Eén daarvan was de firma Gläser die een korte periode de 356 cabriolet bouwde. Deze zeldzame Porsche 356 Pre-A Gläser uit 1953 is daar het resultaat van.

(meer…)

In 1961 vroeg Caroll Shelby aan AC of zij een wagen voor hem konden bouwen die beschikt was voor een V8 motorblok. Shelby monteerde een Ford V8 en de AC Cobra was een feit. Eén van de meest iconische sportwagens ooit bestaan. (meer…)

Deze Porsche 356 cabrio 1964 werd volledig naar originaliteit gerestaureerd in het zuiden van België.  Zo was ook de taak aan ons om de kleuren van de bekleding zo origineel mogelijk te houden. (meer…)

Aston Martin , één van de beroemdste merken sportwagens die in 1914 werd gesticht en in 1947 werd overgenomen door David Brown. Dat verklaard meteen de afkorting DB die sinds de overname wordt toegevoegd bij de type aanduiding. Zo ook voor deze Aston Martin DB2/4 cabrio. (meer…)

De Porsche 356 Speedster eens een van de meest iconische sportwagens uit de jaren ’50. Vandaag de dag is deze auto nog steeds razend populair onder autoliefhebbers. Daarom is het ook niet gek dat dit de meest nagebouwde auto te wereld is. Als je vandaag de dag een Porsche Speedster ziet rijden is er dus een hele grote kans dat het een replica is.

(meer…)

 

Een hele goede vriend van ons heeft de afgelopen jaren lopen zwoegen om zelf een Porsche 356 Speedster Replica te bouwen. Na vele uren arbeid, bloed, zweet en tranen wist hij zijn project af te ronden. Het resultaat, werkelijk schitterend. Chapeau!!

(meer…)