Wij verzorgen voor ongeveer 160 regionale vakgarages en autohandelaars reparatie werkzaamheden aan interieurs van auto’s. Dat varieert van het repareren van een brandgaatje tot het vernieuwen van de gehele bekleding. Ook aanpassingen van het comfort van autostoelen wordt door ons verzorgd. De kennis die wij hebben opgedaan op het gebied van individuele aanpassingen in de revalidatie komt daarbij goed van pas, wat we doen…verlengen, verkorten, verstevigen, verhogen, verdiepen van zittingen en het fixeren van rugleuningen… het behoort allemaal tot de mogelijkheden, evenals het leveren en plaatsen van stoelverwarming.

Ook op het gebied van het bekleden van brommer- en motorzadels, het aanpassen, of geheel custom-made opbouwen, is veel kennis in huis. Heel belangrijk is het om aan individuele wensen en eisen van de klant gehoor te geven. Er wordt altijd naar gestreefd om tot een eindresultaat te komen dat u en ons tevreden stemt. Een goed zadel met een juist comfort geeft een fijn rijgenot.

In onze autobeklederij staan er vrijwel continue enkele klassiekers waarvan het interieur en/of de kap gerestaureerd wordt. Om het interieur van een klassieker zo origineel mogelijk in de oude glorie te herstellen, wordt er onderzoek gedaan en gespeurd naar authentiek bekledings-materiaal. Daarbij wordt veel materiaal uit Engeland, Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten gehaald en is er op dit moment een grote voorraad aanwezig van authentieke materialen. Puristisch restaureren noemen we dat…
Onze slogan luidt niet voor niets: “waar vakmanschap een passie is, waar passie vakmanschap wordt”.

Ieder project wordt in overleg met de eigenaar vooraf geoffreerd; deel- of totaalrestauraties worden volledig in eigen beheer uitgevoerd waarbij gedurende de werkzaamheden wanneer nodig overleg plaatsvindt met de opdrachtgever. En soms halen we extra kennis in huis, kopen we bijvoorbeeld prachtige kant-en klaar kappen in voor de jonge cabriolets. Werkzaamheden die door ons restauratiebedrijf ten behoeve van een project worden uitgevoerd, zullen met alle zorg omringd zijn en ambachtelijk en met passie verzorgd worden.
Onze bedrijfspolicy is onder andere gericht op een zo optimaal mogelijk persoonlijk contact met de opdrachtgever. Voor, tijdens en na de restauratiewerkzaamheden zullen wij tot uw beschikking staan om al uw vragen te beantwoorden. Wij zullen ook niet schromen om u te contacteren omtrent vraagstukken die zich tijdens de restauratie opdoen teneinde samen tot een voor beide partijen goed resultaat te komen.

Wat kan de ‘ambachtelijke autobeklederij’ voor u betekenen :

 • speciale aanpassingen aan stoelen: vorm, comfort of stoelverwarming
 • renovatie of vernieuwing van doorgezakte en/of versleten stoelen of banken
 • vervanging van versleten bekleding
 • herstel of vernieuwing van interieurs door schade
 • complete ( of deel ) restauratie van oldtimers en klassiekers
 • complete ( of deel ) restauratie van koetsen en rijtuigen
 • interieurvernieuwingen of herstellingen van sportvliegtuigen, zakenjets met luchtvaartgecertificeerde materialen
 • complete interieurs ( verbouw ) voor mobile offices, demo-bussen, laadruimtes bestelwagens
 • bekledingen boten, jachten, zeilschepen
 • herstel en vernieuwingen van bekleding en kappen klassieke kinderwagens o.a. Koelstra, Silver Cross,Riemersma, Herlag enz.
 • herstel, vernieuwing en aanpassingen van brommerzadels, motorzadels, zijspan, waterscooters, quads, trapauto’s enz.
 • bekledingen kermisattracties, pretparken

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging Bovag en tevens lid van de DCR (Dutch Cars Restorers).