Wat ooit als kleine nevenactiviteit is aangenomen, is uitgegroeid tot de hoofdactiviteit van het bedrijf: Projectwerk oftewel het seriematig bekleden op kleine en op grote schaal.

Het is begonnen met bekleden van zittingen en rugleuningen voor rolstoelen, zowel standaard modellen als custom-made modellen met verschillende individuele aanpassingen. Op dit gebied hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan. Daarna zijn er diverse opdrachtgevers gevolgd. We stofferen nu ook comfortdelen voor trapliften voor minder- en invalide personen, onderdelen ten behoeve van fitnessapparatuur, behandelstoelen voor orthodontisten en tandartsen, behandeltafels voor fysiotherapeuten etcetera. Tevens hebben wij opdrachtgevers uit de scheepvaart en de transportwereld.

Wij maken gebruik van moderne technieken in combinatie met handwerk en ambachtelijke precisie. Niet alles kan door machines overgenomen worden, het uitwerken van speciale wensen en individuele aanpassingen blijft altijd een kwestie van handwerk.
Wij willen deze service blijvend aan onze opdrachtgevers aanbieden, en we zijn er van overtuigd dat ook daarin een kracht van ons bedrijf ligt. Elke order, of het nu 1 of 1000 stuks betreft, wordt omringd met alle aandacht en zorg. Kwaliteit is voor ons heel belangrijk en kwantiteit komt op een mooie tweede plaats.

De diversiteit van ons productengamma is inmiddels zodanig groot geworden, dat van ons een flexibele instelling gevraagd wordt. Flexibel in denken maar ook in onze werkinstelling want “nee” verkopen wij niet graag. We streven een snelle levering na in combinatie met een gegarandeerde kwaliteit.