Deze Porsche 356 cabrio 1964 werd volledig naar originaliteit gerestaureerd in het zuiden van België.  Zo was ook de taak aan ons om de kleuren van de bekleding zo origineel mogelijk te houden.

In het geval van het tapijt, het typische haargarn bouclé, zijn niet erg veel kleur keuzen mogelijk. Gelukkig bleek de wagen bekleed te zijn geweest met het beige uit de standaard collectie. Na de bodem van de wagen geëgaliseerd te hebben met ondervilt is de vloer strak genoeg om het tapijt volledig op maat te maken. Het tapijt wordt afgewerkt met het leder dat terug te vinden is in de rest van het interieur.

Voor het leder werd de keuze gemaakt bij onze leverancier die de originele leder kleuren van de klassieke Porsche in zijn nappa collectie heeft opgenomen. Om een mooi en strak resultaat te garanderen worden zoveel mogelijk onderdelen opnieuw opgebouwd. Zo worden de deurpanelen opnieuw gezaagd van millboard en worden de voor- en achterzetels compleet opnieuw opgebouwd voor dat ze bekleed worden.

De kap en de kaptonneau werden gemaakt van Sonnenland Hell-beige, geen standaard kleur maar gelukkig nog wel verkrijgbaar. Prachtig in balans met het leder en tapijt. Meer weten over de mogelijkheden van onze bekledingsmaterialen neem dan contact met ons op!