Een scheef zittende en/of kapotte stoel in uw bedrijfswagen zit niet lekker, maar het is ook nog eens heel slecht voor uw lichaam. 

Een bedrijfswagen stoel wordt over het algemeen dagelijks gebruikt en heeft een zwaar leven. Door gebruik van werkkleding en de hoge instap slijt de wang van de stoel snel. Het schuim in de wang raakt op, waardoor de stoel scheef komt te zitten waarna ook nog de bekleding gaat scheuren. Dit is natuurlijk niet het visitekaartje waarmee u bij uw klanten aan wil komen. Maar erger nog is het compenseren van de houding achter het stuur, met alle lichamelijke klachten, fysio of zelfs ziektewet van uw personeel als gevolg.

Wij kunnen dit probleem voor u oplossen! Van bijna alle bedrijfswagens zijn de schuimpakketten van de zitting leverbaar en ook de meeste bekledingsstoffen hebben wij op voorraad. De bekende merken als Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, Iveco, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota en Volkswagen kunnen wij binnen één dag repareren. U hoeft uw bedrijfswagen niet langer te missen.

Stuur ons een foto van de stoel en wij weten exact welk schuimpakket en welke bekleding wij voor de reparatie nodig hebben. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken neem dan contact op via de mail, bel ons op 0165-535115 of stuur ons een Whatsapp via 0682580236