Projectstoffering, stofferen op grote schaal.

Helemaal in de begin jaren van onze onderneming bestonden de werkzaamheden van onze voorouders uit het bekleden van koetsen, rijtuigen, bars en dancings. Maar tijden veranderen, wat ooit als kleine nevenactiviteit is aangenomen is uitgegroeid tot de hoofdactiviteit van het bedrijf: projectstoffering oftewel seriematige bekleding op kleine en op grote schaal.

De projectstoffering is bij ons begonnen met het bekleden van zittingen en rugleuningen ten behoeve van trapliften en rolstoelen. Zowel standaard als custom-made modellen met verschillende individuele aanpassingen zijn bij ons dagelijks kost. Op dit gebied hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan waardoor door de jaren heen diverse opdrachtgevers volgden. Inmiddels stofferen we nu ook comfortdelen voor trapliften bestemd voor minder- en invalide personen, onderdelen ten behoeve van fitnessapparatuur, behandelstoelen voor orthodontisten en tandartsen, behandeltafels voor fysiotherapeuten etc. Tevens hebben wij opdrachtgevers uit de scheepvaart en de transportwereld.

Voor de projectstoffering maken we gebruik van moderne technieken in combinatie met handwerk en ambachtelijke precisie. Onder andere door gebruik te maken van een computergestuurde snijmachine zijn we in staat om grote hoeveelheden stof en kunstleer binnen een korte tijd te snijden. Gelukkig kan niet alles door machines overgenomen worden, het uitwerken van speciale wensen en individuele aanpassingen blijft altijd een kwestie van handwerk.

Wij willen deze service blijvend aan onze opdrachtgevers aanbieden en we zijn er van overtuigd dat ook daarin de kracht van ons bedrijf ligt. Elke order, of het nu 1 of 1000 stuks betreft, wordt behandeld met alle aandacht en zorg dat het verdient. Kwaliteit is voor ons heel belangrijk en kwantiteit komt op een mooie tweede plaats.

De diversiteit van ons productengamma is inmiddels zodanig groot geworden, dat van ons een flexibele instelling gevraagd wordt. Flexibel in denken maar ook in onze werkinstelling want “nee” verkopen wij niet graag, we streven een snelle levering na in combinatie met een gegarandeerde kwaliteit.