Wilt u enkel uw motorzadel opnieuw laten bekleden of wilt u het comfort van uw zadel aan laten passen omdat deze niet lekker zit? Ook motorzadels vallen onder onze specialiteit.

Al jaren hebben wij ervaring met het aanpassen van motorzadels naar persoonlijk comfort. Verhogen, verlagen, verbreden of juist versmallen, zolang de zadelplaat en de motor het toelaat kunnen wij het aanpassen. Ook plaatsing ven een gelpad of een verwarmingsmat in uw zadel is mogelijk.  Bij het aanpassen van het comfort vragen wij u om op afspraak langs te komen voor een vrijblijvende intake. Tijdens deze intake kijken wij graag naar uw zitpositie op de motor en luisteren wij naar uw wensen. Ter plekke nemen we samen met u de juiste aanpassing door en plannen wij een afspraak in voor de werkzaamheden. Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden vragen wij u om tussendoor een proefrit te maken te controle van het comfort. Pas als u tevreden bent met de aanpassingen starten wij met het opnieuw bekleden van het zadel.

Het bekleden van uw motorzadel kan geheel naar wens. Verschillende kleuren materiaal, slangenprint, gestikte patronen of afwijkende kleur stiksel, noem het maar op. Heeft u een heel speciale wens wat betreft het bekleden van het zadel, ook dan vragen wij u altijd om vooraf eerst langs te komen om uw wensen door te spreken. Graag hebben wij tijdens het bekleden de motor bij het zadel aanwezig om eventueel de styling van de motor door te kunnen trekken in het zadel.

Wilt u meer weten of direct een afspraak maken voor een vrijblijvende intake, neem dan contact met ons op via mail, telefoon of vul ons aanmeldformulier in.