Bekleding voor uw autostoelen naar wens.

Ook voor het bekleden van losse autostoelen en elk ander bekleed werk in uw auto kunt u bij ons terecht, alle merken zijn bij ons welkom. Wij draaien onze hand niet om voor een exotische Italiaan, maar ook zeker niet voor een goedkoop klassiekertje dat van de ondergang gered wordt. Uw wens is ons niet te gek, alles is mogelijk en alles is te maken.
Wilt u uw auto geheel naar origineel restaureren met een origineel interieur dan hebben wij een groot aantal originele stoffen op voorraad en zijn er nog tal van stoffen verkrijgbaar.
Maar ook alle soorten en kleuren leder zijn leverbaar om het interieur zo origineel mogelijk na te maken.

Wilt u het helemaal over een andere boeg gooien en een totaal gecustomized interieur in uw auto, ook dan ontvangen wij u graag met een grote glimlach. Heeft u een geheel eigen ontwerp, een afbeelding van een interieur waar u helemaal bij weg kwijlt of wilt u een echte Singerlook? Wij zullen er voor zorgen dat u binnenkort kwijlend in uw nieuw bekleden stoelen rond rijdt.
Sinds kort hebben wij ook vintage leder in ons assortiment opgenomen. Deze super gave ledersoort met doorgeschuurde toplaag waardoor een authentieke lederlook tevoorschijn komt. Niet alleen voor de autostoelen van vooroorlogse auto’s maar voor elke klassieker waarvan de eigenaar dit prachtige materiaal graag in zijn auto ziet!